Baggus

Am.Staffordshire Terrier, 15 Aug 2022

Over mij

Hey hallo!!!!! Hier beneden ben ik hai (spring), hai (spring), hai (spring), Hallo (spring), Halloooo Heeft u mij gezien!! Top ik ben dus Baggus en hier bij DOA zijn ze allemaal verliefd op mijn knappe gezichtje!! Kan natuurlijk ook niet anders want ik ben hier wel echt de aller knapste hoor. Mannnnn ik heb zo’n zin om naar een nieuw huisje te gaan!! Kan niet wachten om weer lekker op de bank te chillen en met allemaal nieuwe knuffels te spelen. Wooooooow ik mocht vandaag mee met mijn verzorgster en toen vonden we in een ruimte apart gewoon een supermooie kwal knuffel. Ennnnnn u raadt het nooit ik mocht hem gewoon meenemen naar mijn kenneltje!!! Nu heb ik er gewoon een nieuwe knuffel bij. Ook al zeggen ze hier dat ik hem morgen zo weer vergeten ben. Maar dat is echt niet waar hoor. Ik ben gewoon heel blij met elke knuffel die ik krijg en ze zijn dan gewoon even heel erg favo!!!!!! Oke maar nu naar het belangrijkste. Ik ga super goed mijn best doen om alles aan u te vertellen. Maar mocht u nog vragen hebben dan staan mijn verzorgsters uiteraard helemaal klaar voor u.

Soort baasje

Uhm ja dit hoort wel het makkelijkste te zijn. Maar blijft lastig hoor. Ik ben op zoek naar een huisje waar ze alle tijd voor mij hebben. En waar ze mij de beweging en uitdaging kunnen geven die ik nodig heb. Ik ben super sportief en ga graag aan de slag. Mijn nieuwe baasjes moeten dit natuurlijk wel willen en de tijd ervoor hebben. Een tuin zou ook heel fijn zijn. Dan kan ik daar ook wat energie kwijt. Verder heb ik geen speciale wensen. Mocht u nu denken jeetje ik zou perfect zijn maar ik pas net niet daarbij?! Neem dan gerust contact op met mijn verzorgsters en wie weet zien we elkaar snel.

Baggus's paspoort

  • Ras Am.Staffordshire Terrier
  • Geboortedatum 15 augustus, 2022
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Ja
  • Schofthoogte (cm) 55
  • Adoptiekosten € 225,00
  • Diernummer 55477

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ja, maar niet met iedere hond
Jaaaaaaaaaaa oh mijn god!! Dan kunnen we de heeeeeeeeeeeeeeeeeeele dag samen spelen. Kan niet wachten hoe gaaf zou dat zijn!!!! Ow ja dat is ook wel weer zo. Mijn verzorgster geeft aan dat er echt een klik met de andere hond moet zijn. Ik ben namelijk best een handvol. Mij lijkt het wel heel leuk hoor!! Maar hier vinden ze het heel lastig om dat in te schatten. Ik vind andere honden op straat heel erg leuk en wil graag spelen. Helaas hebben ze hier bij DOA nog geen leuk vriendinnetje voor mij gevonden. En weten ze niet zo goed of elke andere hond altijd zomaar goed is. Hierdoor willen we echt samen kijken of we een match kunnen zijn. Heb je een andere hond en denk je dat wij heel goed zouden klikken!!! Neem dan vooral contact op met mijn verzorgsters. Dan kunnen jullie samen doornemen hoe dat verder gaat.
Hmm tja deze kleine viervoeters. Ze hebben hier bij DOA op de eerste verdieping heel veel van deze kleine viervoetertjes. Gekke beestjes wel hoor. Ze kunnen je heel indringend aankijken met die kraaloogjes. Zelf negeer ik het maar gewoon. Zij hoeven denk ik niet te knipperen. Niet normaal hoe lang ze dat kunnen volhouden. Ohhhhhh misschien staan ze wel in het worldwide nog iets boek!!! Weet u wel dat boek wat helemaal volstaat met allemaal knappe aparte dingen die mensen kunnen. Of mogen daar geen dieren in voorkomen. Vast wel toch? Want dan gaan die kleine viervoeters het winnen hoor. Oke helemaal afgeleid. Sorry. Ik moet zeggen dat ze hier achter een glazendeur zaten. Ik denk dat ik het een heel leuk spel vindt om ze te vangen wanneer ze loslopen! Beter dus van niet om in hetzelfde huis te gaan wonen.
Alleen grotere kinderen
Jaaaaa helemaal top! Superleuk. Kunnen we elke dag lekker stoeien en spelen in huis!! Owjaaaaaaa en lekker buiten spelen en rennen. Zoooo veel zin in. Ow ja ik moet wel eerlijk zeggen dat ik grenzen accepteren heel lastig vindt. Ik bedoel ik snap het natuurlijk wel!! Maar ik hou er gewoon van om lekker te stoeien!! Dat vindt iedereen toch leuk. Ja oke als kinderen heel klein zijn is het misschien wel lastig. Uhmm misschien is het handig om mij dan niet bij hele kleine kinderen te plaatsen. Ik wil ze natuurlijk ook geen pijn doen. Vanaf een leeftijd van 12 jaar moet wel goedkomen. Tenminste als het kindje honden gewend is en we een klik hebben. Dit moeten we natuurlijk wel bekijken als jullie kennis met mij komen maken. Wat ook wel goed is om te weten, is dat mijn nieuwe baas wel moet weten dat de kinderen mij niet uit kunnen laten. Ik ben natuurlijk een flinke harrie, dus veel te sterk voor kinderen!
Leren / opbouwen
Het liefst ben ik natuurlijk nooit alleen thuis!! Maar als het echt niet anders kan dan moet het natuurlijk wel. Het liefst wil ik dan natuurlijk wel eerst lekker lang hebben gespeeld en uitgeraasd zijn. Zodat ik gewoon lekker kan slapen en mij niet hoef te vervelen in huis. Ze denken hier namelijk dat ik wel een beetje ondeugend kan zijn hoor! Misschien stiekem iets van tafel pakken. Natuurlijk zou ik dat NOOIT doen! Maar kijk, stel er loopt opeens een gemene muis op tafel en die wilt aan uw papieren knagen. Of aan uw mooie plant. Ja dan moet ik die natuurlijk wel beschermen! Zo ben ik dan ook hoor. Laat niet zomaar iets de spulletjes van mijn nieuwe baasjes stuk maken. Kijk ik neem mijn taak heel serieus en dan kan het natuurlijk wel een keertje voorkomen dat ik per ongeluk iets stuk maak. Maar dat is dan echt per ongeluk hoor. Hierdoor vinden we het verstandig dat mijn nieuwe baasjes en ik dit goed gaan trainen en langzaam gaan opbouwen.
Heel veel drukte om mij heen is nou niet altijd zo positief. Ik word er zelf namelijk helemaal een beetje hyper van. En dan vind ik het super lastig om nog naar mijn baasje te luisteren, Hierdoor ben ik wel echt op zoek naar een huisje waar het niet superdruk is. Het liefst buiten de stad in een rustige wijk. Waar we niet gelijk als we de deur uitstappen allemaal mensen, trams, bussen en fietsers voor de deur hebben.
Ja, selectief
Hier heb ik helaas nog geen leuk vriendinnetje gevonden. Maar ze zien met wandelen wel dat ik heel graag sociaal contact wil maken met andere honden. Het belangrijkste is dat ik samen met mijn nieuwe baasjes ga kijken of wij een leuke match kunnen zijn. Ik kan namelijk wel echt superdruk doen. En daar zitten natuurlijk niet alle hondjes op te wachten. Hele kleine hondjes worden misschien ook wel onder de voet gelopen door mij. Denk niet dat ze dat heel leuk vinden.
Kijk, iedereen heeft wel een minpuntje toch? Of misschien wel meerdere. Bij mij is het er eigenlijk maar 1. Ik ben gewoon super enthousiast als we gaan wandelen. Ik ben gewoon graag buiten. Niet als het heel hard regent en stormt maar, verder ben ik graag lekker aan de wandel. Hierdoor vergeet ik weleens dat er iemand aan de andere kant van mijn riem is. En ik liep bij mijn vorige baasje altijd aan een antitrektuig. Het liefst ga ik met mijn nieuwe baasjes veel meer doen en hieraan werken. Zodat het wandelen veel rustiger wordt en ontspannener. En natuurlijk leuker voor ons allemaal.
Hmmmm, ik denk dat ik niet per se een wegloper ben hoor. Soms hoor je dat zodra je een hond los klikt deze ervandoor gaat en lekker zijn eigen ding gaat doen. Maar zo ben ik niet hoor. Natuurlijk als ik iets leuk zie zal ik er heen rennen. Maar echt weglopen zit niet in mij. Wat natuurlijk wel heel belangrijk is dat we samen een band moeten hebben en dat we dit wel even trainen. Want nu zou ik niet weten als je iets tegen mij roept omdat je iets gezelligs vindt of omdat je wilt dat ik terugkom. Heel verwarrend. Hier moeten we wel nog even aan werken. Maar dit gaat helemaal goed komen hoor.

Fysieke aandachtspunten

Uhmmm ik moet even aan mijn verzorgster vragen wat ze hier precies mee bedoelen hoor. Ohja nu snap ik het. Maar hier geen fysieke handicaps hoor.

Aandachtspunten gedrag

Oke, als we eerlijk zijn is dat voor nu echt het wandelen. Ik kan er echt niks aan doen want ik heb gewoon zoveel zin om te wandelen dat ik me niet in kan houden. Maar ik ben bereid om te leren hoor. Als mijn nieuwe baasje dat ook wil dan komt dit helemaal goed.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!