Ates

Rottweiler, 2 Apr 2020

Over mij

Alle hens aan dek!! Hiiiii mede dekmatrozen!!! Zijn jullie op zoek naar een nieuw geweldig zee avontuur!! Dan ben ik de matroos voor jou. Helaas ben ik terrecht gekomen bij het asiel van Enchede nadat mijn bazinnetje het niet meer trok om voor mij te zorgen. We woonde op een flatje samen met een klein kindje. Hierdoor werd het al gauw heel druk en te krab. Gelukkig heeft zij de beste keuze gemaakt om contact op te nemen met het asiel van Enschede. Zij hebben mij ook even geplaatst op een autosloperij. Daar mocht ik alles goed bewaken. Maar ja dat is dus niet echt mijn ding. Ik zie er misschien heel gevaarlijk uit. Ik ben eigenlijk meer een schaap in wolfskleren!! Ben een echte knuffelbeer!! Het liefst zit ik bij je op schoot.

Soort baasje

Oke, nou deze dekmatroos is uiteraard op zoek naar een nieuwe kapitein die graag met mij op avontuur wil!!Uiteraard mogen er ook andere oudere dekmatrozen (kinderen) zijn die mee met ons op avontuur gaan. Het liefst een huis op de begaande grond met tuin! Dan kan ik daar lekker in loslopen en achter de bal aan gaan. Kijk mijn uiterlijk zorgt er wel voor dat niemand in je tuin komt. Misschien heb je een mooi erf waar ik mijn prachtige koppie kan laten zien! Ik moet wel zeggen dat ik niet perse een echte waaker ben. Dus dat deel moet ik van mijn uiterlijk hebben. Het liefst lig ik namelijk ook heerlijk bij je op de bank. Want knuffelen kan ik als de beste. Mocht je nou denken, deze matroos past nog wel bij ons op het schip (huis) maar ik heb nog vragen!! Schroom dan niet om mijn verzorgsters even een mailtje te sturen. Zij kunnen u nog veeeeeeeel meer vertellen.

Ates's paspoort

  • Ras Rottweiler
  • Geboortedatum 2 april, 2020
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 60
  • Adoptiekosten onbekend
  • Diernummer 52033

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Nee Ondanks dat je voor een matroos eigenlijk altijd samenwerkt met andere doe ik het liever gewoon lekker in mijn eentje of samen met mijn Kapitein (baasje). Andere honden zijn echt niet mijn ding!! Graag uit mijn buurt blijven. Buiten kan ik ze nu redelijk negeren maar samen wonen met eentje is echt een NO-GO!
Nee NEE!! Kijk andere honden zijn al niks laat staan katten, dat zijn net piraten. Mijn god als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het wel piraten. Het leuke is wel dat je er achteraan kunt gaan. Dan gaan zij wegrennen en dan kun je ze lekker opjagen. Dat vinden ze hier niet heel leuk. Of ze zeggen dan dat de katten dat helemaal niet leuk vinden. Maar pfff daar kan ik toch niks aan doen,. Ik vindt het wel leuk om achter ze aan te gaan. Dus ja dan moeten ze maar gewoon niet bij mij in de buurt komen. Toch!! okeeeeeeeeee mijn verzorgster zeg dat het niet zo werkt en dat we allemaal soort van naast elkaar moeten kunnen leven. Hier zijn we een hele training aan het doen voor honden en dat zou ook een hele goeie optie zijn voor katten. Mocht je daar vragen over hebben dan staan mijn verzorgsters uiteraard voor u klaar.
Alleen grotere kinderen Kleine matroosjes vindt ik een beetje spannend. Ze doen altijd zo van die gekke dingen en dan ook nog gillen, zwaaien en wegrennen. Nee daar wordt ik heel onzeker van!! Kijk dat kunnen we ook gewoon niet gebruiken als we op avontuur gaan! Dan moet je toch weer extra opletten enzo. Grote Matrozen kinderen van een jaar of 16 zijn wel helemaal prima. Diue begrijoen ook wanneer iets niet of wel kan!!!! En die kunnen natuurlijk altijd mee op avontuur!! Hoe meer matrozen hoe beter!!
Leren / opbouwen Liever ga ik natuurlijk met mijn kapitein mee als hij op avontuur gaat!! Ik zoek namelijk graag alle aandacht op. En wil heel graag met iedereen me. Je weet maar nooit waar je dan terrecht komt. Begrijp ook wel dat als je boodschappen zou moeten doen ik dan niet echt mee kan. Maar dan vindt ik het uiteraard niet erg om lekker thuis te blijven. Mits we natuurlijk eerst lekker gewanneld hebben. Ze weten hier niet of en hoe lang ik alleen kan zijn maar ze zien wel dat dit heel goed te trainen is. Belangrijk is wel dat we het langzaam opbouwen. Zo kan er niks mis gaan.
Kijk deze landrot hoort niet thuis in de stad!! Daar ben ik veel te groot en te druk voor. Ik moet ook zeggen dat ik als een echte Rottie niet perse er op zit te wachten dat als we de deur uitstappen we gelijk in de drukte zijn. Voor mij is het beste een huisje in een dorpje waar het lekker rustig is. Daar kunnen we ons dan samen concentreren op elkaar.
Nee Hier heb ik echt een hekel aan andere honden. Hoef ze niet in mijn buurt te hebben. Ik kan wel heeeeeeel goed met mijn verzorgsters trainen!! Nu kan ik bijna alle honden negeren die langs lopen. Maar zal ze heel veel gaan springen of zelf blaffen ja dan moet ik er wel echt iets van zeggen hoor!! Soms kun je er tijdens een wandeling beter voor kiezen om even de andere kant op te lopen. Weg van veel drukke honden. Voorkomen is soms beter dan genezen toch!!
Deze dekzwabber kan super goed in het gelid lopen!! Dat hoort er natuurlijk bij om een echt goede matroos te zijn. Natuurlijk als ik iets zie of ruik dan moet ik daar natuurlijk even kijken. Maar over het algemeen loop ik super netjes met je mee.
Nee Voor nu is dit echt niet verstandig. In de toekomst kunnen we natuurlijk niet kijken. Maar gezien mijn reacties op andere honden en katten is het niet perse heel verstandig om mij los te laten lopen. Uiteraard moeten we natuurlijk wel eerst elkaar leren kennen en de omgeving verkennen. Ow de kapitein kan misschen zijn verrekijker meenemen!! Dan kunnen we alles nauwlettend in de gaten houden. Maar een kleine training op zijn plaats is zeker niet verkeerd.

Fysieke aandachtspunten

Voor mij geen poespas hoor!! Kijk het is natuurlijk helemaal niet handig dat als je net op zee zit je dan ook nog heel kieskeurig bent met eten!! Er is dan natuurlijk helemaal geen keuze! En nu moet ik je zeggen!! Ik ben al behoorlijk op verschillende avonturen geweest. En eten is nooit mijn probleem. Ik eet alles en vindt alles ook heeeeeeeeeerlijk. Mij maak je overal mee blij. Lekker makkelijk ook. Deze zeehunk heeft geen medicatie nodig hoor! Nou misschien wel een anti misselijkheid pilletje!! Ik ben namelijk niet zo’n fan van water/ boot. God u vraagt zich nu dan natuurlijk wel af waarom ik dan in zeevaktermen praat. Maar dat gaat alleen maar om het avontuur hoor!! Ben eigenlijk nog nooit op een boot geweest. Wie weet vindt ik het wel leuk.

Aandachtspunten gedrag

Andere honden zijn wel echt een probleem. Hier moeten we samen goed op blijven trainen. En als we dit onderhouden dan ben ik de perfecte hond!!

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!