Informatie & tips

Sed ut perspiciatis unde omnis natus error voluptatem accusantium doloremque laudan totam aperiam

Blog

Kittentijd!

Hoe komen deze dieren bij DOA terecht, wat gebeurt er bij de verzorging, en hoe werkt de adoptie van kittens precies? Onze dierenverzorgers Danii en Noor vertellen er alles over!

Tips

Het belang van je huisdier chippen en registreren

Laat je huisdier gratis chippen en registreren!

Superster

DOA in het nieuws

Het Noordhollands Dagblad kwam een kijkje nemen bij DOA! Ze waren benieuwd hoe het ging met Sullivan, de hond die twee maanden terugwerd achtergelaten op station Overwhere in Purmerend. Lees hier het verhaal!

Vacatures

Nazorg

Ben jij niet bang om de telefoon op te pakken? Vind je het leuk om met mensen te kletsen over het wel en wee van hun huisdieren? Dan is dit echt iets voor jou! Je belt met trotse baasjes van asieldieren om te kijken of er nog vragen zijn.

Superster

DOA in vogelvlucht 

Het grootste asiel van Nederland: hoe ziet dat eruit? Hoeveel mensen werken bij DOA en hoeveel dieren helpen wij per jaar? Bekijk DOA in vogelvlucht!

Superster

DOA presenteert: De grandioze metamorfose!

Komt dat zien! DOA tovert verwaarloosde, mishandelde en gedumpte dieren om tot de liefste, leukste, knapste huisgenootjes die er zijn.

Superster

In de spotlights: onze supersterren

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.