Kate

Chihuahua, vrouwelijk, 1 Jan 2018

Over mij

Hallootjes, kleine kate hier! Ik ben een lieve dame, met best een beetje pit! Ik ben wel een klein formaat, maar voel mij wel echt een hondje! Ik wandel dus liever dan dat ik opgetild word. En ik ben ook echt best pittig soms hoor. Als ik bijvoorbeeld bij de dierenarts iets moet laten bekijken wat ik liever niet wil, dan vertel ik je dat duidelijk! Ik ben gek op knuffelen en kriebelen, maar spelen met speeltjes ken ik niet. Dat heb ik waarschijnlijk nooit geleerd. Verder ben ik de moeilijkste niet hoor. Vreemde geluiden of onverwachtse bewegingen deren mij eigenlijk niet en ook de trap of lift is geen probleem.

Soort baasje

Ik zoek een baasje dat een leuk hondje zoekt. Ik zeg dan ook echt hondje, want ik ben klein van stuk, maar ben wel echt een hondje. Een handtasje ben ik zeker niet en karakter heb ik ook! Ik ben wel lekker actief en ondernemend. 3x een klein blokje is niets voor mij. Ik wil lekker snuffelen naar geurtjes die ik nog niet ken, dus lekker samen er op uit naar het strand en het bos! Dit natuurlijk wel wanneer ik helemaal klaar ben met revalideren!

Kate's paspoort

  • Ras Chihuahua
  • Geboortedatum 1 januari, 2018
  • Geslacht vrouwelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Onbekend
  • Schofthoogte (cm) 40
  • Adoptiekosten € 225
  • Diernummer 55912

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ja, maar niet met iedere hond. Andere hondjes vind ik gezellig, maar zoals ik al eerder vertelde ben ik best een pittige tante. Ik laat dus niet zomaar de kaas van mijn brood eten. We zullen dan ook een leuke klik moeten hebben. Ik ben pas geopereerd aan mijn knietjes en ben bijna klaar met revalideren! Mijn conditie mot dus nog wel wat opgebouwd worden en spelen, is nog niet echt een goed idee.
Ja, mits kat honden gewend is. Tegen katten heb ik geen bezwaar. Ik kijk even naar en loop weer door. Het zou wel fijn zijn als de kat honden al gewend is. Als ik mij op mijn gemak voel, kan ik misschien de verleiding niet weerstaan als de kat wegrent om er toch even achteraan te gaan!
Alleen oudere kinderen. Hele kleine kindjes vind ik te druk. Ik ben ook maar een klein meisje, dus ik kan mij dan alleen verweren met mijn bekkie. Daarom woon ik liever bij iets grotere kinderen vanaf een jaar of 12 ongeveer. Die kunnen begrijpen wanneer ik dingen wel of niet leuk vindt.
Nog leren. Dit zal ik moeten leren. Helaas weet ik niet of ik bij mijn vorige baas ook alleen thuis moest blijven, maar bij DOA ben ik niet echt alleen en heb ik zelfs een roomie! Daarom moeten we dit rustig aan opbouwen en oefenen wanneer ik helemaal gewend ben aan mijn nieuwe huisje.
Rustige wijk. Ik ben niet zo kieskeurig en niet zo snel onder de indruk. Uiteraard zou ik het fijn vinden als ik lekker in het zonnetje kan soezen als het lekker weer is. Weet wel dat ik voorlopig geen trappen mag en kan lopen!
Ja, Ik wil best kennismaken buiten met hondjes. Dat vind ik gezellig. Liever wel hondjes van mijn eigen grote. Als het grote en zware honden zijn, heb ik weer kans op andere blessures. Ik heb al niet zo veel geluk met mijn pootjes, dus dat willen we voorkomen.
Loopt netjes mee. Ik kan keurig meewandelen aan de lijn!
Ja, op termijn. Ik denk dat ik best los kan lopen, maar wel wanneer wij een goede band hebben opgebouwd. Ik moet eerst leren dat jij mijn baasje bent en dat ik kom wanneer je mij roept. Heb ik dat door? Dan kunnen we het loslopen best gaan proberen.

Fysieke aandachtspunten

Ik mag gewoon alles eten, maar ben soms een klein beetje kieskeurig. Ik wil graag niet te grote brokjes en dan ook nog met wat lekker natvoer er doorheen. Af en toe een knabbeltje, daar zeg ik ook geen nee tegen. Ik heb momenteel ook een kamergenootje en wij eten wel apart van elkaar. Dit doen onze verzorgers eigenlijk altijd. Dan weten ze zeker wat we wel of niet hebben gegeten en dat we geen ruzie kunnen maken.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben pas geopereerd aan mijn knie. Het revalideren is nu bijna klaar!

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!