Emmet

Kruising groot, vrouwelijk, 21 Oct 2015

Over mij

Hallo daar! Aangenaam, ik heet Emmet en ik ben een vrolijke, lieve dame van bijna 9 jaar.

Mijn verhaal is allesbehalve vrolijk. Ik ben bij DOA gekomen omdat ik vastgebonden was aan een bankje in the middle of nowhere! Ik was helemaal in paniek en ook best verdrietig, wie doet nou zoiets?! Gelukkig hadden voorbijgangers mij gevonden en de dierenambulance gebeld. Ben hun zo dankbaar. Zij hebben mij naar DOA gebracht waar ik opgewacht werd met een warm bedje en heel veel liefde. Dit traumatische hoofdstuk heb ik zo goed mogelijk proberen af te sluiten en vind het belangrijk om zoveel mogelijk lol te hebben samen met mijn hondenvriendjes, verzorgers en vrijwilligers.

Ik hou ook ontzettend veel van wandelen en het tempo zit er dan ook goed in. Het lijkt dan misschien alsof ik aan de lijn trek, maar vind het gewoon heerlijk om overal te snuffelen. Dat is maar goed ook want ik moet ook wel een beetje aan mijn figuur werken. Ik ben namelijk een beetje gezet, dus ben ik ook op dieet, u weet wat ze zeggen: elk pondje, gaat door het mondje!

Ondanks mijn trauma, heb ik mijn vertrouwen niet verloren in de mens. Ik vind het juist heel gezellig om nieuwe mensen te leren kennen ben namelijk best een social butterfly zoals ze dat noemen!

Soort baasje

Ik zoek een baasje dat veel thuis is, want ik vind het eng om alleen te zijn na wat ik allemaal heb meegemaakt. Ook zoek ik iemand die het leuk vindt om te wandelen, die ook mijn tempo kan bijhouden. Maar ik zoek vooral iemand om gelukkig mee te zijn.

Emmet's paspoort

  • Ras Kruising groot
  • Geboortedatum 21 oktober, 2015
  • Geslacht vrouwelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Onbekend
  • Schofthoogte (cm) 60
  • Adoptiekosten € 225
  • Diernummer 55647

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ja, maar niet met iedere hond. Ja dat lijkt mij hartstikke gezellig, maar niet al te druk, ik ben immers een dame op leeftijd.
Nee, Liever niet. Ik vind katten best spannend en weet niet zo goed hoe ik op ze moet reageren.
Alleen oudere kinderen. Ik kan in mijn enthousiasme en door mijn lichaamsbouw best wel lomp zijn.
Nog leren. Door mijn traumatische ervaring is dit echt iets wat heel langzaam opgebouwd moet worden. Ik ben namelijk zo bang dat ik weer achtergelaten ga worden.
Rustige wijk. Lijkt mij heerlijk om ergens te wonen waar het redelijk rustig is en waar wij lekker de hort op kunnen
Ja, selectief. Ja, als ze maar niet te druk zijn en veel blaffen. Daar word ik een beetje nerveus van
Loopt netjes mee. Ik kan soms trekken maar dat is meer omdat mijn looppas sneller is dan de gemiddelde hond
Ja, op termijn. Ook dit moet langzaam opgebouwd worden met trainen.

Fysieke aandachtspunten

Ik heb wel wat vetbulten op mijn borst, niks ernstig hoor. Mijn dierenarts zei ook dat ze niet weggehaald hoeven te worden. Dit hoort eenmaal bij ouder worden!

Aandachtspunten gedrag

Wij zouden dan echt aan mijn verlatingsangst moeten werken. Ik moet 100% weten dat jij mij niet in de steek gaat laten. Dus even snel een boodschapje doen en mij buiten laten wachten is echt geen optie.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!