Receptionist

Als receptionist ben je het visitekaartje van onze organisatie. Je ontvangt al onze bezoekers en zorgt ervoor dat ze op een prettige manier worden geholpen. Wat voor jou? Meld je dan nu aan!

Wat je gaat doen als receptionist

Als receptionist ontvang je al onze bezoekers: dit kunnen mensen zijn die een dier willen adopteren, een zwerfdier hebben gevonden, maar ook klanten van ons pension of de trimsalon, collega’s van de dierenambulance, leveranciers en nog veel meer. 
Jij zorgt ervoor dat iedereen snel en op een fijne manier te woord wordt gestaan. Je doet dit in het Nederlands of in het Engels.  Ook verzorg je de administratie die bij de werkzaamheden hoort: je schrijft dieren in en uit en je hebt ook kassawerkzaamheden. Superleuk en zeer gevarieerd werk dus.

Je komt terecht in hecht en gemotiveerd team en je wordt ingewerkt en begeleid door onze vaste en ervaren medewerkers.

receptionist DOA Amsterdam vrijwilligerswerk

Wat verwachten we van jou?

receptionist DOA vrijwilligerswerk balie

Werktijden

Je kunt 1 dagdeel werken (van 10.30-13.00 uur of van 13.00-15.30 uur) of een hele dag (van 10.00-15.30 uur) van maandag tot en met zaterdag.

Wil jij receptionist worden?

Wil jij ons helpen om onze klanten snel en fijn te helpen met hun vragen? Meld je dan nu aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmeldingsformulier vrijwilligerswerk

Vul snel het formulier in om vrijwilliger bij DOA te worden.
We zien je aanmelding graag tegemoet!

groepsfoto

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.