Wij zijn DOA!

Het zal je maar gebeuren: je wordt gedumpt, verwaarloosd, aangereden, je bent doodziek. Dat overkomt helaas veel dieren. Gelukkig kunnen ze dan op DOA rekenen. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij ons een tweede kans op geluk.

Mogen wij ons even voorstellen...

Wij zijn het grootste en een-na oudste asiel van Nederland. Met veel kennis, ervaring en liefde geven wij honden, katten en konijnen alle zorg die zij nodig hebben. In tegenstelling tot veel andere asielen hebben wij alle dienstverlening onder één dak, waaronder een eigen dierenartspraktijk en veel getrainde professionals. Daarnaast weten mensen als zij bij ons adopteren wat voor dier zij krijgen, worden beestje en baasje zorgvuldig door ons gematcht en krijgen mensen drie maanden lang gratis advies en zo nodig begeleiding. We zijn een groot asiel maar een klein zelfstandig goed doel dat afhankelijk is van giften van donateurs om onze zorg voor de dieren waar te kunnen maken. Per jaar helpen wij zo’n 2000 dieren. Ons werk doen we met de inzet van vrijwilligers, al meer dan 120 jaar lang. 

Missie en visie: Alleen maar gelukkige huisdieren!

Bijna dagelijks zien we hier dieren die zo ziek, beschadigd of getraumatiseerd zijn dat het behoorlijke inspanningen kost om ze een tweede kans te geven. Daar blijven we vol toewijding en vertrouwen aan werken, maar nog liever zouden we zien dat het helemaal niet zo ver komt. Een huisdier is het gelukkigst bij een fijn baasje dat vol liefde en respect voor hem zorgt. Alleen maar gelukkige huisdieren in Amsterdam, daar gaan we voor. 

 

Asiel plus dienstverlening

DOA vangt zwerf- en afstandsdieren op uit de gemeentes Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend en Waterland. Ook dieren waarvoor het baasje (tijdelijk) niet kan zorgen door een crisissituatie kunnen bij ons terecht. Wij zijn er voor alle dieren: met en zonder baasje. Daarom biedt DOA ook services aan om dieren met een baasje gelukkig en gezond te houden. Met de inkomsten uit die diensten zijn wij nóg beter in staat om de verzorging van onze asieldieren te betalen. Daardoor komt ook voor hen een gelukkige toekomst dichterbij. Bekijk hier onze diensten.

Statutaire naam: Stichting Dierenopvang Amsterdam (DOA)
RSIN: 2562170
KVK: 40532070 

BTW-nummer: 0025.62.170.B01 

IBAN: NL49 INGB 0000252696 
BIC: INGBNL2 

Tijdelijk

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.