Adoptie Hond

Overzicht van alle sectie templates van DOA

Een fijn verblijf

Je hond verblijft bij ons zijn eigen kennel, met een binnenverblijf en een overdekt buitenverblijf dat altijd toegankelijk is. Iedere logé deelt zijn kennel in principe met een vriendje; als dat niet kan of wenselijk is, dan is solo-huisvesting tegen een meerprijs mogelijk. Je hoeft je hond niets mee te geven; mandjes, dekentjes, speelgoed – we hebben alles in huis om het je maatje naar zijn zin te maken.

Iedere hond kan iedere dag een keer minimaal een uur op een van de speelvelden rennen en spelen. Afhankelijk van het gedrag van je hond en jouw wensen is dit samen met andere pensiongasten, met een maatje of alleen. We zorgen er natuurlijk voor dat de honden op de speelvelden qua grootte en temperament goed bij elkaar passen. Daarnaast nemen onze ervaren vrijwilligers je hond mee op gezellige wandelingen in de buurt van DOA. Afhankelijk van de bezetting is dit een keer per dag.

Verzorging

Alle honden krijgen twee keer per dag brokjes van het merk Prins te eten en natuurlijk ook geregeld een lekkere snack. Mocht jouw viervoeter iets anders willen of dieetvoer nodig hebben, dan kan dat uiteraard. Geef je dan wel voldoende voer mee voor de hele duur van het verblijf?

Mocht het nodig zijn, dan staat onze dierenarts zeven dagen per week voor je hond paraat. Het toedienen van medicatie, zoals pilletjes of druppels, is voor onze verzorgers geen probleem. Wel brengen we daarvoor wel een meerprijs in rekening. Mocht je hond wat intensievere zorg nodig hebben, dan kun je het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Vaccinaties en chip

Als je hond bij ons komt logeren, is het belangrijk dat hij goed is gevaccineerd én dat je het vaccinatiebewijs meeneemt als je je hond komt brengen. De volgende entingen moeten minimaal drie weken voor het eerste pensionverblijf gegeven zijn en mogen niet verlopen zijn:

Je hond moet ook gechipt zijn. Mocht je hond niet goed gevaccineerd zijn of wanneer je het vaccinatiebewijs bent vergeten, dan kunnen we je hond helaas alleen opnemen als er plaats is in een quarantainekennel. Hiervoor berekenen we het dubbele pensiontarief.

Halen en brengen

Ons pension werkt met vaste haal- en brengtijden. Van deze tijden kan niet worden afgeweken.

Ook belangrijk: op zon- en feestdagen is het pension gesloten voor halen en brengen.

Prijzen

Alle prijzen zijn per hond per nacht. Lees voor het reserveren de pensionvoorwaarden even door.

Hondenpension

  • Hond < 15 kg € 18
  • Hond > 15 kg € 21
  • Borg bij verblijf < dagen € 100
  • Toeslag hoogseizoen € 2
  • Toeslag privékennel € 5
  • Toeslag medicatie € 2

Beschikbaarheid & reserveren

Ons pension is meestal heel snel volgeboekt. Wacht daarom niet te lang met reserveren. Je kunt tot zes maanden vooruit boeken. Dus vanaf 1 juli kun je reserveren voor de kerstperiode, en vanaf december kun je weer reserveren voor de meivakantie. Onderstaande periodes zijn volgeboekt:

Let op: een reservering kan niet beginnen en/of eindigen op een zon- of feestdag, omdat we op die dagen gesloten zijn.

Tijdelijk

Ons team

Marc Lubbers

Projectmanager

Anette Bening

Projectmanager

Femke Bol

Projectmanager

Maak nu een reservering

Lorem ipsum dummy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Ja ik wil graag doneren!

hier moet de dynamic code komen

Dit doen we met jouw steun

Bij DOA komen dieren altijd op de eerste plaats. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij ons alle aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en medische ingrepen tot een broodnodige knuffel of aai over hun bolletje. Met veel kennis, ervaring en passie zorgen wij dat dieren een tweede kans krijgen!

Het opvangen, verzorgen, opereren, revalideren en simpelweg zorgen voor onze dieren kost veel geld. Wil jij ons steunen, en zo de dieren die het het hardst nodig hebben? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een klein, zelfstandig goed doel dat afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.

Neem contact met ons op

hier moet de dynamic code komen

Contact

Afspraak maken of vragen stellen kan telefonisch, via e-mail en via
Whatsapp.

Adres

Onze mensen

Verzorgers, dierenartsen, pleegouders, fysiotherapeuten en nog veel meer mensen: ze zetten zich allemaal met hart en ziel in voor asieldieren. Een aantal van hen stellen zich hier aan je voor.

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.