Nubia

Dwergpinscher, 2 May 2021

Over mij

Hoi allemaal! Ik, Nubia, ben opzoek naar een soulmate! Ik ben een zeer knappe dame die klaar staat met haar koffers om in te trekken.

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een soulmate. Iemand die mij heel veel aandacht en liefde wilt geven. Iemand die samen met mij aan de slag wilt om wat meer zelfvertrouwen te krijgen en al wat ervaring heeft met honden. Ook trek ik graag in bij een wat rustiger huishouden. Bij DOA willen ze hier graag alle begeleiding in geven die nodig is.

Nubia's paspoort

  • Ras Dwergpinscher
  • Geboortedatum 2 mei, 2021
  • Geslacht vrouwelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 35
  • Adoptiekosten onbekend
  • Diernummer 52543

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Nee Ik vind andere heel erg leuk, maarja ik wil mijn soulmate niet delen. Ik ben namelijk een jaloerse dame en wil je helemaal voor mijzelf! Ik vind het vooral heel erg stom als ze in de buurt van mijn eten komen en kan dan echt een beetje gaan grommen.
Alleen grotere kinderen Kinderen staan niet op mijn wensenlijstje. Ik trek liever in bij een huisje zonder deze drukte. Ik ben namelijk best een schrikachtige dame en al die drukte van jonge kinderen heb ik niet zo veel zin in! Daar word ik erg onzeker en angstig van.
Leren / opbouwen Ik ben samen met mijn pleeggezin aan het oefenen en dit gaat erg goed! Ik moet dit samen met mijn nieuwe baasje wel weer opnieuw gaan oefenen!
Ik ben dus best een bange dame, af en toe kan ik erg schrikken van een harde klap of een onverwachts geluid. Een geluid van een tram kan ik echt heel erg van schrikken. Ik zou liever in een rustige wijk intrekken!
Ja Andere honden vind ik erg leuk buiten! Ik wil graag met andere hondjes even kennis maken tijdens de wandelingen!
Ik kan erg netjes meelopen met de lijn!
Nee Omdat ik dus een angstige dame ben en af en toe zo schrik, zou ik liever lekker aan een lijntje willen lopen. Er zit best een kans in dat ik als ik ergens van schrik het op het hollen zet.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Nou nou, gedragsprobleem wil ik het niet noemen. Maar ik heb wel een rugzakje. Ik kom bij een grote illegale fokker vandaag waardoor ik gewoon bijna niks gewend ben. Ik kan hierdoor erg schrikken en angstig uit de hoek komen als er iets engst gebeurd. Ik heb hiervoor nog veel steun en training nodig. Maar met veel geduld hebben mijn verzorgers het volste vertrouwen erin dat het helemaal goed gaat komen met mij. Soms schrik ik ZO ontzettend dat het enige wat ik kan doen van mij af bijten is. Mijn verzorgers en de gedragsdeskundige willen mijn nieuwe baasje graag de begeleiding geven die ik nodig heb.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!